Rondreizen Kenia

 Rondreizen Kenia

Kenia is een land dat rijk is aan historie, natuurparken, schitterende stranden en een kleurrijke bevolking. Door de ontmoeting met de prachtige natuur en het groot wild wordt een groepsrondreis door Kenia een onvergetelijke reis! Avondtuurlijke safaries per jeep door uitgestrekte zandvlaktes, pootje baden in heetwaterbronnen en zwavelvelden , oog in oog staan met groot wild zoals de "Big five" of een boottocht maken per dhow, elke vakantieganger kan hier zijn hart ophalen. Het land heeft een tropisch klimaat doordat het aan weerszijden van de equator ligt. Door de vele hoogte-verschillen ontstaat er ook veel verschil in de temperatuur. De beste reistijd is van juni tot september.

Advertenties van onze partners

Bezienswaardigheden

U komt aan op het luchthaven van Nairobi, de hoofdstad van Kenia. Hoewel je bij Kenia misschien niet direct aan steden denkt, is een bezoek aan Nairobi zeker de moeite waard! De architecteur is uitdagend en interessant door de combinatie van koloniale en moderne nieuwbouw. Hierdoor wordt het de mooiste stad van Zwart-Afrika genoemd.Daarna gaat de groepsrondreis verder de wildernis in.Niet alleen zijn de meren en natuurparken rijk aan prachtige flora, ook kunt u de schitterende watervallen bezichtigen. Bij het Nakurumeer treft u grote kolonies flamingo's. Het Masai Mara Game reservaat is "de" trekplaats van de dieren waar u giraffes en zebra's ziet. Ten zuiden van Nairobi is het grootste park Tsovo National Park waar u alle wilde dieren van Afrika kun treffen zoals de "Big five": leeuwen, luipaarden, neushoorns , olifanten en buffels.Ook gaat u met de groepsrondreis naar de Mount Kenia die met 5199 m. de hoogste top van de Oost-Afrikaanse Slenk heeft. Meestal eindigt de groepsrondreis op één van de prachtige stranden die Kenia rijk is, waar u even bij kunt komen van alle indrukken die u tijdens de reis heeft opgedaan.

 • Individuele rondreis
  Individuele rondreis

  Mombasa is de Havenstad van Kenia waar boottochten gemaakt kunnen worden.

  klik voor meer informatie
 • Groepsrondreis
  Groepsrondreis

  Kenia is een land dat in Oost-Afrika ligt. Het grenst in het noorden aan Ethiopië, in het oosten aan Somalië, in het zuidoosten aan de Indische Oceaan.

  klik voor meer informatie