Pakketreis

Pakketreis

Een pakketreis is een comfortabel kant-en-klaarpakket wat aangeboden wordt door een touroperator. Het bestaat meestal uit een vlucht, een accommodatie en transfer van en naar het hotel. Ook kan het een huurauto, excursies of culturele en andersoortige activiteiten bevatten. Dit is afhankelijk van het pakket wat door de touroperator is samengesteld of van wat u wilt. U kunt ook uw eigen reis met de touroperator samenstellen. Hij zal meedenken en advies geven over de mogelijkheden en de beste prijs/kwaliteitverhouding. De kosten komen dan wel hoger te liggen dan bij een kant-en-klaarpakket, maar zo kunt u wel uw 'droomreis' samenstellen.

Voordelen

U boekt een kant-en-klare vakantie en die vaak goedkoper is dan een reis die u zelf samenstelt. Een touroperator koopt groot in, heeft de contacten en kent de mogelijkheden ter plekke. Hier kunt u dus uw voordeel mee doen. U kunt binnen dit pakket kiezen waar u aan deel wilt nemen of waar u gebruik van wilt maken. Want er bestaat natuurlijk altijd de mogelijkheid om ter plekke uw eigen avontuur te creëren. Het pakket hoeft geen beperking te zijn. Huur een auto en maak uw eigen excursie. Het gaat tenslotte om uw vakantie en om waar u zich lekker bij voelt.

Advertenties van onze partners

Rekening houden met:

Het is belangrijk om precies te weten wat u aan mogelijkheden, diensten en producten inkoopt en waar u dus recht op heeft. Laat u niet verrassen door onverwachte zaken die u wel verwachtte, maar die niet in het pakket zijn opgenomen. Informeert u vooraf goed: lees de voorwaarden door en stel vragen wanneer iets niet duidelijk is. Het vergroot het zorgeloos genieten. En daar gaat het natuurlijk om!

Offerte voor een pakketreis? Klik hier