Wandelvakantie

Wandelvakantie

U zoekt een wandelvakantie voor u zelf, een groep of voor uw gezin. Op het terrein van de wandelvakanties zijn er veel mogelijkheden die variëren van een dagwandelingen en trektochten tot individuele wandelarrangementen of 50+ groepsreizenreizen met een aangepast wandeltempo! Online kunt u een zoektocht starten naar de door u gewenste wandeltocht ándere mogelijkheden ontdekken. Mogelijkheden waar u nog niet aan gedacht had, maar die volkomen aansluiten bij de actieve uitdaging die u aan wilt gaan. Wat te denken van een 9-daagse wandelreis in Toscane, een wandelarrangement in Zuid-Limburg of trekken in Mongolië Van rotsklimmen, wandelen in de bergen, langs het strand of door het oerwoud? Actieve vakanties voor natuurliefhebbers en levensgenieters! Hoe u het meest geniet en wat voor iemand een vakantie onvergetelijk maakt is voor iedereen verschillend. Het aanbod is dan ook zeer gevarieerd: van tent tot luxe hotel, logies of vol pension, zonder airco maar mét zwembad, u kunt volop kiezen uit alle aanbiedingen op internet.

Advertenties van onze partners

Wandeltrektochten

Van alle wandelvakanties zijn de volledig georganiseerde wandeltrektochten veruit met meest populair. Wandelliefhebbers vallen, met name in het buitenland, voor de afwisseling in routes, dagelijks de nieuwsgierigheid naar de lokatie van overnachting en het feit dat alles geregeld is, zoals de logies met ontbijt, lunchpakketten, bagagevervoer, etc. In bepaalde landen is er soms zelfs een gids die de dagelijkse wandeltochten begeleid. Uiteraard zijn er wat minder vrijheden dan bij standplaats wandelvakanties waarbij je makkelijker spontaan een rustdag kunt nemen.

Overige informatie Wandelvakantie

Wandelvakanties moeten verantwoord zijn. Locaties, tochten, het materieel: hier worden vanuit het veiligheidsperspectief hoge eisen aangesteld. Gidsen met deskundigheid en de benodigde ervaring kunnen deel uitmaken van de geboekte reis. Het dragen van beschermende kleding is vaak een voorwaarde voor het aanspraak kunnen maken op een afgesloten verzekering. Neemt u alle informatie en voorwaarden voor vakantiereis en verzekering dan ook goed door. Ook hier zijn er verschillende opties mogelijk. U regelt uw eigen vervoer of u laat dit regelen door de touroperator. Vliegtuigen, transfers, huurauto's, trein- of busreizen: ze vallen binnen het door u geboekte arrangement, worden voor u geboekt of u boekt ze zelf. De klant is koning; uw wensen staan dan ook centraal in het door u zelf samengestelde reisprogramma. Ontwerp uw eigen avontuur en zoek hulp bij de verwezenlijking. Online vindt u de juiste mensen en reisaanbieders!

Offerte voor een wandelvakantie? Klik hier