Treinreizen

Treinreizen

De trein is een uiterst comfortabel en betaalbaar vervoermiddel om landen en streken te ontdekken, mensen te leren kennen of in het hart van een stad je reis te beëindigen. Met de trein reizen maakt unieke rondreizen op maat mogelijk. Op internet is alle informatie voor handen om routes uit te stippelen, een boeiende reis te plannen en ook meteen te regelen. In principe kan alles direct online geboekt en betaald worden. U vindt er alle informatie over het aanschaffen van internationale treintickets, het meenemen van bagage, fietsen of huisdieren, timetabels waarmee je eenvoudig je reis kunt plannen, routes en bestemmingen. Zo kunt u uw reis bij elkaar 'puzzelen', wat al een groot deel van de vakantievoorpret kan zijn. Ook is het voordeliger: u spaart boekingskosten uit en maakt gebruik van gunstige webtarieven. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de voordelen die railpasses bieden. Zij maken het rondreizen binnen of buiten Europa makkelijker en voordeliger. Ook deze informatie is op internet te vinden.

Advertenties van onze partners

Eenvoudiger?

Dat kan. U heeft geen behoefte aan zoeken, plannen en 'al dat gedoe'! Speciaal voor u zijn er treinreizen en treinarrangementen samengesteld naar de mooiste plekjes. Kant-en-klaarreispakketten, zodat u alleen maar hoeft te ontspannen en te genieten. Laat u voorlichten of zoek zelf naar informatie: de keuzemogelijkheden zijn oneindig.

Spoorwegmaatschappijen maken het reizen met de trein voor gezinnen ook interessanter. Kinderen vragen om andere voorzieningen dan volwassenen en daar wordt dan ook op ingespeeld met bijv. kindermaaltijden, speelruimtes, video's, of ruime toiletten om een baby te verschonen. In veel landen mogen kinderen t/m 14 of 16 jaar gratis meereizen. In plaats van overdag kunt u er voor kiezen om s' nachts te reizen. Er rijden speciale nachttreinen naar bepaalde bestemmingen, natuurlijk met overnachtingsmogelijkheden. U wilt uw auto meenemen: ook dat is mogelijk, namelijk met de autoslaaptrein. Wie geen auto mee wil nemen, maar wel een auto wil huren, kan tegen een gunstig tarief gebruik van een huurauto.

Offerte voor een treinreis? Klik hier