Stedentrips

Stedentrips

Een stedentrip is de ultieme invulling voor een paar dagen er tussen uit! Wereldsteden ontdekken, shoppen, romantisch een terrasje aan het water pakken of na bezoek aan de plaatselijke VVV de cultuur en historie van een stad opsnuiven: alles is mogelijk. Afhankelijk van uw wensen kiest u voor de stad die u de moeite waard vindt. Binnen en buiten Europa, unieke steden met karakter en een eigen sfeer die de moeite waard zijn om ontdekt te worden. En dan s' avonds, moe maar voldaan van alle indrukken, uitgebreid dineren en je culinair laten verwennen in dat toevallig ontdekte restaurantje. Om vervolgens in een luxe hotel, midden in het hart van de stad, de nacht door te brengen.

Mogelijkheden

Er is veel aanbod op het gebied van stedentrips. U kunt het zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt. U kunt kant-en-klare stedentrips boeken, uw eigen reis samenstellen, met de auto, het vliegtuig, de trein of de bus, overnachten in een luxe hotel of in een jeugdherberg: kies de stedentrip die bij u en bij uw budget past.

Advertenties van onze partners

Waar moet ik op letten

U kunt snel en impulsief boeken voor een stedentrip. Het gemak dient de mens en de aanbieding sluit helemaal aan bij de eisen. Let echter bij de getoonde prijs op alle bijkomende kosten zoals luchthavenbelasting, Royal Class-toeslag, toeristenbelasting etc. Lees goed de reisinformatie door. Inclusief of exclusief, wel of niet bij de prijs inbegrepen: het kan een groot verschil maken. Wilt u voorbereid op reis en optimaal genieten van datgene wat de stad te bieden heeft? Maak een bewuste keus uit het grote aanbod van stedenreizen. Koop of leen bij de bibliotheek een stedengids. Een stad heeft zoveel bezienswaardigheden en highlights, dat het onmogelijk is om ze allemaal in de korte tijd die u tot uw beschikking heeft, te bezoeken. Vooraf kunt u een route uitstippelen en uitkiezen wat u belangrijk en de moeite waard vindt voor een bezoek. Vooraf gepland of aan het toeval overgelaten: een stad moet veroverd worden en dat betekent op pad gaan. Een pad waarop velen u zijn voorgegaan, maar waarbinnen iedereen zijn eigen ontdekkingen doet. Ontdekkingen die de reis de moeite waard maken!

Offerte voor een stedentrip? Klik hier